Τρόποι Πληρωμής

 

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 4 τρόπους:

1. Μέσω Τραπεζικού Λογαριασμού

2. Μέσω PayPal

3. Με Αντικαταβολή

4. Στο κατάστημα μας

 

1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Εφόσον επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση, προχωράτε σε κατάθεση της αξίας της παραγγελίας στον λογαριασμό του glaros-electrics.gr κι έπειτα ξεκινά η εκτέλεσή  της.

Σημείωση: Για την αποφυγή καθυστερήσεων, είναι απαραίτητο το όνομα του καταθέτη και ο αριθμός παραγγελίας, να αναγράφονται στο αποδεικτικό κατάθεσης ως αιτιολογία.

2. Με Paypal.

Στο glaros-electrics.gr έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω PayPal, χωρίς επιπλέον κόστος.Το PayPal αποτελεί έναν σύγχρονο και ασφαλή τρόπο συναλλαγών, που επιτρέπει στους πελάτες του να στέλνουν, να λαμβάνουν και να κατέχουν κεφάλαια σε 19 νομίσματα σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας το ιδανική λύση για διεθνείς συναλλαγές. Εάν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό PayPal δεν χρειάζεται να εισάγετε τα προσωπικά και οικονομικά στοιχεία σας κάθε φορά που πληρώνετε. Χρειάζεστε μόνο τη διεύθυνση του e-mail σας και τον κωδικό πρόσβασης.

Σημείωση: Αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής το Paypal, χωρίς ωστόσο να αποπληρώσετε την παραγγελία σας επιτυχώς, αυτόματα ακυρώνεται.

3. Πληρωμή κατά την παραλαβή μέσω αντικαταβολής

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή των προϊόντων, στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφοράς.

Σημείωση: Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει σε παραγγελίες που η παράδοσή τους πραγματοποιείται με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier) και όχι με μεταφορική εταιρεία. Με courier παραδίδονται προϊόντα που έχουν μικρό όγκο και βάρος. Παραγγελίες μεγάλου βάρους παραδίδονται μόνο με μεταφορική εταιρεία.

4. Παραλαβή και πληρωμή στην έδρα του καταστήματος

Αφού παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε, μπορείτε να πληρώσετε και να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας, Ελευθερίου Βενιζέλου 56, Χαλκίδα, ΕΥΒΟΙΑΣ, Τ.Κ. 34133. Εκεί θα έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε με:

Α) Μετρητά

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας σε μετρητά.

Β) Πιστωτική – Χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω POS.